Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 11 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/10/11/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-t-g-shevchenka-11-13-zhovtnja-.htm
афіша, 11 жовтня 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка (11-13 жовтня)


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


11 жовтня о 14.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Робота з текстом в Microsoft Word».


12 жовтня фахівці відділу дитячого та сімейного читання спільно з патрульною поліцією запрошують на перегляд медіа-подорожі «На майданчику грай – правила не забувай» в рамках проекту ПОЛІС.


До Дня Захисника України.


11 жовтня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться зустріч із учасниками АТО «Хоробрі серця».


13 жовтня о 14годині запрошуємо всіх бажаючих до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відвідати розважально-конкурсні змагання «А ну, який з тебе козак?».


13 жовтня об 11 годині 30 хвилин до Дня українського козацтва фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих переглянути  книжкову виставку «Безсмертні сторінки козацької слави» та відео-подорож «Все про козаків» .


«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3345Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: