Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 5 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/10/05/anons-zahodiv-biblioteki-dlja-junatstva-3-9-zhovtnja-.htm
афіша, 5 жовтня 2016

Анонс заходів бібліотеки для юнацтва (3-9 жовтня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки та виставки творчих робіт:


З 3 жовтня - «Алкоголізм! Не зламай свою долю», присвячена Всесвітньому дню тверезості і боротьби з алкоголізмом (Відділ абонементу). Для українців цей день особливо актуальний, адже за статистичними даними Всесвітньої організації охорони здоров'я – серед держав Україна займає п’яте місце по зловживанню алкогольних напоїв, на офіційному обліку в країні перебуває близько 700 тис. алкоголіків. Цією виставкою ми закликаємо людей до здорового способу життя та не зловживанням алкоголю;


З 3 жовтня - «На гостину до журналу «Зоодруг», присвячена  Всесвітньому дню тварин (Відділ популяризації книги); Традиційно святкують його кожен рік - 3 жовтня. Це подія закликає людину контролювати шкоди, яка завдається братам нашим меншим, цінувати й берегти все різноманіття і багатство навколишнього середовища. Адже тварини, рівно так само, як і люди, мають своє право на повноцінне існування в цьому світі. Запрошуємо до перегляду.


З 3 жовтня у відділі сприяння технічній творчості молоді відкриється виставка творчих робіт учнів Кіровоградського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість тобі – Україно!».


5 жовтня - «Відкриваємо молоді таланти» - виставка творчих робіт (Відділ мистецтв); На виставці будуть представлені роботи студентів фізико-математичного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка.


з 7 жовтня  - «Красуня осінь в гості завітала», присвячена Дню художника (Відділ мистецтв). Щороку у другу неділю жовтня майстри пензля відзначають День художника України. В цей день, звичайно ж, прийнято говорити про роль образотворчого мистецтва в культурному розвитку всього людства. Цей досконалий і неповторний вид творчості є одним з головних у сучасному світі.


Масові заходи:


4 жовтня о 14.45 о працівники відділу популяризації книги проведуть квест «Мовний дивосвіт». Захід побудований у формі захопливої мандрівки різними станціями - «Історичною», «Науковою», «Дитинство», «Літературною», «Бібліографічною». Кожна станція має свої особливості, завдання та підказки. Мандрувати станціями, що знаходяться в різних відділах бібліотеки цікаво, тож запрошуємо усіх бажаючих у захопливу мандрівку світом рідної мови.


4 жовтня працівники відділу мистецтв проведуть бесіду-діалог «Пишаймось українцями рекордсменами». У книзі рекордів Гіннеса українцям відведено чимало сторінок. Вони дивували своїми спортивними досягненнями, силою, неймовірною витривалістю, музичними талантами та навіть змогли встановити вічний рекорд. 


Що ж рухає людьми, які встановлюють рекорди, які якості є властивими для тих, хто рухається до вершин, у чому унікальність України у вимірі Національного реєстру рекордів України та рекордів Гіннеса? Відповіді на ці запитання почують гості заходу.


4 жовтня о 13.40 відбудеться чергове засідання клубу «Дивосвіт». Цього разу гостем засідання стане Владислав Нагорний, вихованець студії «Писанка» ОЦДЮТ. Під час заходу юний майстер проведе майстер-клас «Основи петриківського розпису» та розкаже про сучасний аспект цього виду живопису, що нині набуває нових рис.


6 жовтня о 14.45, напередодні Дня захисника України, працівники відділу популяризації книги проведуть квест «Ми нащадки славного роду». Учасники квесту вирушать у цікаву мандрівку сторінками славетної історії українського козацтва, де не лише вирішуватимуть завдання вигадливих бібліотекарів, але й дізнаються про маловідомі сторінки історії України.


6 жовтня о 15.00 відбудеться презентація виставки-конкурсу творчих робіт учнів Кіровоградського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість тобі – Україно!». Виставка презентує пошуково-конструкторську, дослідницьку діяльність молоді Кіровоградщини, а також її раціоналізаторство та винахідництво. На виставці можна буде побачити роботи учасників конкурсу різних років, поспілкуватися з організаторами та учасниками виставки.


7 жовтня о 12.30 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді погортають сторінки мультимедійного журналу «Знай наших» Під час заходу бібліотекарі розкажуть про видатних техніків Кіровоградщини та технічні досягнення нашої малої Батьківщини.

  

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; тел. 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.


2723Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: