Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 4 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/04/sogodni-vidkrittja-vistavki-hudozhnika-olega-rudogo-kolori-suchasnosti-.htm
афіша, 4 квітня 2016

Сьогодні відкриття виставки художника Олега Рудого “Кольори сучасності”

Кіровоградська обласна бібліотека ім. Д. Чижевського


Сьогодні, 4 квітня, о 16.00 у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться відкриття виставки абстрактного  живопису Олега Рудого “Кольори сучасності”.


Це перша виставка  художника - аматора, нове   імя в мистецькій спільноті.  Автор позиціонує  себе художником абстрактного напрямку. Виставка, яка вже сьогодні радує читачів бібліотеки, незвична. Вона захоплює  виром кольорів. Дивовижних, насичених, приваблює спраглих до весняного розмаїття глядачів. В основі його живопису - абстрактні структури та  мотиви, виразність яких підкреслюють яскраві, живі кольори. Саме через інтенсивність кольору з  хаосу  яскравих плям, абстрактна картина стає джерелом нового, емоційно насиченого простору. 


”Коли я починав, багатьом  було незрозуміло, а тепер люди цікавляться, адже  кожна робота змушує  глядача  думати», - каже художник. Запрошуємо всіх активних жителів нашого міста до відділу мистецтв на відкриття виставки. 


Вхід  - вільний.


Адреса: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна, 24, відділ мистецтв.


Довідка: Олег Михайлович Рудий  народився 1970 році в м. Мала Виска. Після закінчення середньої школи у 1987-1988 навчався в Школі підготовки керівників художньої самодіяльності (викладач І.М.Перкас). 1989 рік  - служба в армії. Після служби  працював художником – оформлювачем                   у с. Лозоватка Кіровоградської області. У 1991 році вступив до Московської Всесоюзної Академії образотворчих мистецтв на факультет станкового живопису. Під час навчання відвідував художні виставки сучасного мистецтва, що надалі надихнули його на власну творчість. У 1992 році відмовився  від навчання та повернувся  на батьківщину,  де  працював художником – оформлювачем. 20 років не займався  живописом,  з 2013 року починає експериментувати  та  шукати свій власний, індивідуальний стиль. 


3142Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: