Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Український Жіночий Фонд
Дата: 30 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/03/30/programa-pershii-krok-do-uspihu-2016-.htm
афіша, 30 березня 2016

Програма «Перший крок до успіху - 2016»

Український Жіночий Фонд

 Оголошено конкурс на участь у щорічній програмі Українського Жіночого Фонду «Перший крок до успіху». Мета програми полягає у підтримці молодих жінок і дівчат, які готові допомагати у розвитку своїх громад та України в цілому й вести за собою молодь.

​До участі у цьогорічному конкурсі програми запрошуються молоді жінки і дівчата, які: - відчувають в собі лідерський потенціал та шукають можливості для особистісного розвитку; - занепокоєні проблемами своєї громади та мають ідеї, яким чином покращити ситуацію; - шукають початкову підтримку для реалізації соціального проекту в актуальній на сьогоднішній день сфері (розвиток громад, соціальна сфера, політика, журналістика, бізнес, екологія, ІТ-технології тощо).

​Ми чекаємо на заявки від небайдужих молодих жінок і дівчат 18-23 років з усієї України, які вірять у те, що сучасна молода жінка спроможна досягти успіху, стати лідеркою та змінити життя людей в своїй громаді і країні. Запрошуємо Вас подавати заявки, перемагати в конкурсі та приєднуватися до спільноти молодих жінок-лідерок, які разом з програмою «Перший крок до успіху» вже реалізували свої перші проекти, й продовжують досягати успіху у різних сферах.

​Відбір учасниць програми відбуватиметься в 2 етапи: 1 етап: необхідно до 20 квітня ​заповнити он-лайн анкету. 2 етап: телефонне/скайп інтерв’ю з членами відбіркової комісії програми. Переможниці цьогорічного конкурсу будуть запрошені на 3-денну зустріч у Київ та матимуть можливість: • познайомитись та обмінятися ідеями з переможницями програми попередніх років; • взяти участь у тренінгових програмах та майстер-класах від провідних експертів та досвідчених тренерів; • взяти участь у грантовій програмі та отримати фінансову й менторську підтримку свого проекту; • бути залученими до реалізації спільних проектів та участі у міжнародних ініціативах.

​Участь у програмі, включаючи проїзд, проживання та харчування, є безкоштовною для переможниць конкурсу. Якщо Вам цікаво більше дізнатись про заходи програми та її учасниць, запрошуємо Вас відвідати сторінки інтернет-журналу «Перший крок до успіху» та приєднатись до нашої спільноти у мережі Фейсбук. Бажаємо УСПІХУ! Із запитаннями просимо звертатись до Анни Кононенко, координаторки програми «Перший крок до успіху» Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд» [email protected], 095 282 99 65 Розвивайте себе, свої ідеї, свої громади! Досягайте успіху!

3409Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: