Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 21 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/03/21/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-21-27-bereznja-.htm
афіша, 21 березня 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (21-27 березня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка



Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує кіровоградців та гостей міста відвідати різноманітні заходи.


Всеукраїнський Тиждень дитячого читання:


21 березня об 11 годині в рамках відкриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання «На крилах дитячої книжки» у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться театралізоване свято  «Казкова країна мудрої книги».


21 березня о 11 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться презентація персональної виставки робіт  Терези Івашури «Я все люблю в своїм краю» та майстер-клас від маленької майстрині «Весняні фантазії».


21 березня  запрошуємо до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відвідати виставку літератури «Книжкова веселка-2016»,  де ви зможете познайомитися з цікавими новинками та вподобати книгу до душі. 


22 березня о 10 годині 30 хвилину відділі дитячого та сімейного читання відбудуться екскурсії для найменших читайликів міста «Завітайте на гостини до книжкової родини».


23 березня - День щасливих боржників «Люблю тебе, бібліотеко!». Запрошуємо повернути цього дня книги до бібліотеки і отримати можливість не оплачувати борг за прострочений термін користування книгами.


22 березня 14:30 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам підлітків чекає цікавий бібліотечний квест «Потероманія». Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у квесті і показати себе найкращим знавцем книг про Гаррі Поттера та отримати заохочувальні призи.


23 березня о 10 годині 30 хвилин у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться зустріч з Кіровоградською поетесою Антоніною Царук, членом Національної спілки письменників України, лауреатом обласної літературної премії імені Євгена Маланюка. Зустріч відбудеться у рамках Національного проекту «Україна читає дітям».


З 23, 24 березня о 14 годині у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам проходитиме бліц-турнір «Гонка за лідером», де кожен користувач зможе взяти участь в різноманітних конкурсах та вікторинах, присвячених улюбленим літературним героям. 


24 березня  - День нових книг «Знайомтесь, ми - новенькі!». Протягом дня Ви матимете нагоду почитати, взяти додому нову сучасну українську прозу і поезію та літературу зарубіжних письменників.


25 березня День бібліографії «На крилах дитячої книжки». Протягом дня Ви матимете нагоду познайомитися з літературою на книжковій викладці «Ювілейний книгоград», навчитися знаходити потрібну книжку на абонементі серед розмаїття книжкового всесвіту, познайомитися з електронним каталогом бібліотеки;


27 березня о 12 годині для тих, хто хоче, любить та вміє читати буде проводитися День читаючої родини «Читаю - граю - малюю». Цього дня дорослі разом з дітьми відвідають ігрову програму, почитають нову літературу та візьмуть участь у майстер-класі з малювання.


2736Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: