Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 21 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/03/21/afisha-kirovogradskoi-oblasnoi-biblioteki-dlja-junatstva-21-27-bereznja-.htm
афіша, 21 березня 2016

Афіша Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (21-27 березня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва



Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


21.03 до Всесвітнього дня поезії у відділі абонементу буде оформлена книжкова виставка «Поет – володар слова». Це відносно молоде свято, яке з’явилося лише у 2000 році, покликане віддати належне поезії та задуматися про «фундаментальну роль, яку вона відіграє у діалозі між культурами – в діалозі, який є гарантом миру» (Коїторо Мацууро, Генеральний директор ЮНЕСКО).


21.03  відділ популяризації книги запрошує  на книжкову виставку «Зупинимо туберкульоз разом» (до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом).


22.03 з 8.00 до 10.00 відбудеться засідання клубу любителів декоративно-ужиткового мистецтва «Дивосвіт». Запрошуємо опанувати техніку канзаші та зробити чудову прикрасу для волосся.


22.03 о 14.00 відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує на медійний журнал «Знай наших», у рамках якого говоритимемо про видатних кіровоградців у галузі техніки. Учасники дізнаються про внесок Тамма, Лангемака, Талмуда у світову науку та візьмуть участь у цікавій вікторині.


22.03 о 13.00 та 14.00 відділ популяризації книги спільно з Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області у рамках бібліопроекту «Подбай про свою безпеку» проводить практичне заняття «Способи надання першої долікарської допомоги (Якщо доведеться рятувати життя)».


22.03 о 14.00 та 23.03 о 14.00 відділ абонементу запрошує на літературний круїз «Країна леді та джентльменів» (традиції, культура, література Великої Британії). Оскільки 2016 рік в Україні оголошено роком англійської мови, цей захід покликаний познайомити кіровоградців із політичним устроєм, мовою, літературою, освітніми закладами Британії, якими вона славна на весь світ, а також із їх цікавими та незвичайними традиціями- сирними гонками, голубими качками тощо. Здавалося б, нічого нового. Але родзинкою стануть цікаві, не сухі факти та веселі історії із життя Туманного Альбіону.  


24.03 о 13.00 відділ абонементу проводить «Дегустацію літературних новинок». Запрошуємо на прем’єру  книги «Сновида» О.Мігель, яка здобула спеціальну відзнаку на конкурсі «Коронація слова - 2015». Обіцяємо цікавий діалог із авторкою та незабутню подорож у її світ фантазій та творчості.


24.03 о 14.00 відділ популяризації книги запрошує на тренінг «Справжній друг: як його знайти». Протягом заняття учасники отримають практичні поради щодо пошуку  друзів, а також візьмуть участь в обговоренні того, які людські риси роблять людину привабливою для дружби та пройдуть цікаві психологічні тести.


25.03 о 13.45 відділ мистецтв запрошує на вечір-вшанування «Творець архітекури Єлисаветграда: Яків Паученко». Пропонуємо познайомитись із митцем, який створив неповторний модерновий архітектурний ансамбль історичного центру Єлисаветграда. Саме його стараннями, а ще стараннями його колеги Олександра Лишневського, наше місто стали називати Маленьким Парижем.


25.03 до Міжнародного дня театру у відділі мистецтв буде оформлена книжкова викладка «Театр – світ духовності і краси». Цей день відзначається щорічно з 1962 року. Вашій увазі буде запропонована література з історії розвитку театрального мистецтва, відомості про найвидатніших корифеїв театральної сцени та відомості про різноманітні театри світу.

        

У бібліотеці тривають курси комп’ютерної грамотності. Заняття проходять у понеділок, середу та неділю з 10.00 до 12.00.

         

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

           

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; тел. 0669 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. 

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


2718Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: