Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 27 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2020/08/27/prezident-u-kropivnitskomu-predstaviv-novogo-golovu-kirovogradskoi-oda.htm
політика, 27 серпня 2020

Президент у Кропивницькому представив нового голову Кіровоградської ОДА


Сьогодні, 27 серпня, Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи на Кіровоградщині з робочим візитом, представив Андрія Назаренка, новопризначеного голову Кіровоградської ОДА.


У своїй промові Андрій Назаренко зазначив: "Для командної роботи потрібні принципи. Принципи нашої з вами команди такі:

Перший – Довіра! 


Обласна влада стане прикладом прозорості та відкритості. Кожен крок, кожна дія – максимально публічними. Незалежно від того, де ви живете – в маленькому селі чи обласному центрі – ми розбудуємо ефективну систему спілкування між нами. 



Другий – Розкрити потенціал! 


Ви талановиті і працьовиті. І завданням кадрової політики стане, в першу чергу, – розкрити цей потенціал. Допомогти розвиватись локальному бізнесу, залучати великих інвесторів, щоб розкрити потенціал землі, надр, запустити виробництва, які простоюють. Адже наша мета – системний розвиток.

Третій – Генерувати гордість за рідний край! 


Ми будемо багато працювати, щоби вся країна пишалась успіхами наших дітей, подвигами наших захисників, нашими досягненнями в спорті і культурі, відкриттям нових виробництв у кожному куточку нашої області. 



Єдині і сильні ми впораємося з усім! Зібратись разом – це початок. Триматись разом – це прогрес. Працювати разом – запорука успіху".


  Довідка: Андрію Назаренку 41 рік. Він закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, працював у системі Міністерства закордонних справ, зокрема, був консулом посольства України в Південній Кореї.


Про себе на засіданні Кабміну, де вчора (26 серпня – ред.) погодили його кандидатуру він розповів так: "Останні 10 років працюю в Кіровоградській області, займаюсь залученням інвестицій. Працював заступником директора цукрового заводу, а наразі працюю заступником директора великого свинокомплексу".


Перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов так охарактеризував Назаренка: "Ситуацію в області він знає не з чуток: живе і працює тут з 2010 року, після завершення дипломатичної кар'єри за кордоном. У його планах –залучення інвестицій у переробку та збереження сільгосппродукції, створення нових робочих місць, підвищення якості питної води, відкриття діагностичних центрів."


2390Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: