Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "весь Кіровоград"
Дата: 14 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/05/14/sesija-miskoi-radi-zvilneno-dvoh-zastupnikiv-vivedeno-zi-skladu-vikonkomu-p-jat-osib.htm
політика, 14 травня 2014

Сесія міської ради: звільнено двох заступників, виведено зі складу виконкому п’ять осіб

"весь Кіровоград"

На початку сесійного засідання Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус повідомив, що у міській раді створено нову групу «Громадський актив», до якої увійшли 20 депутатів, які вийшли зі складу фракції Партії регіонів.

Перед початком розгляду питань порядку денного депутати підтримали пропозицію Олександра Горбунова голосувати в ручному режимі, оскільки, за його словами, система «Рада» дає незрозумілі збої.

Так, було підтримано проект рішення стосовно звільнення з посади першого заступника Кіровоградського міського голови Ігоря Василенка (48 – «за») та звільнення з посади заступника голови міської ради Сергія Поліщука (50 «за»).

Потім депутати виключили зі складу виконкому 5 осіб: Юрія Демця (виконавчий директор Організації роботодавців Кіровоградської області); Олександра Рацула (екс-голова Кіровської районної в місті Кіровограді ради); Ігоря Василенка (екс-заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради); Валерія Заботкіна (голова Ленінської районної в місті Кіровограді ради) та Сергія Поліщука (заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради).

Натомість, до складу міськвиконкому був включений Сергій Горбовський, якого нещодавно було обрано головою Кіровської районної в місті Кіровограді ради.


3567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: