Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоград24
Дата: 18 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/03/18/jak-hvoriv-nardep-gorbunov-pislja-sjuzhetu-telekanalu-ttv-.htm
фотогалерея, 18 березня 2016

Як «хворів» нардеп Горбунов після сюжету «Телеканалу TTV»

Кіровоград24


Журналісти сайту «Кіровоград24» вирішили дослідити серйозність хвороби народного депутата України від «Народного фронту» прем’єра Яценюка Олександра Горбунова, про яку він заявив у судовому позові проти «Телеканалу TTV». Тому ми проаналізували активність народного депутата на його персональній сторінці у Facebook після 27-го листопада минулого року, коли згаданий сюжет вийшов у ефір.    


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», 18 березня, в Кіровоградському прес-клубі відбулася прес-конференція представників "Телекомпанії TTV", які повідомили, що народний депутат України Олександр Горбунов (фракція «Народний фронт») подав позов до їх телекомпанії з вимогою стягнути з підприємства 100 тис. грн. через телевізійний сюжет, що вийшов в ефір 27 листопада минулого року. Сюжет стосувався розподілення державної субвенції, зокрема, на реконструкцію доріг в місті Кіровограді. 


Зокрема, в сюжеті журналісти припускали, що серед об’єктів, що потрапили в перелік, виявилася і дорога до елітного ресторану «Тихая гавань», який до обрання Олександра Горбунова нардепом належав йому на правах приватної власності. В позові народний депутат докладно описує, як, згаданий сюжет, негативно вплинув на його честь, гідність та ділову репутацію. Але, як виявилося, журналісти серйозно підірвали і здоров’я народного обранця. Зокрема, в позові є такий текст:      


«Поширені Відповідачем неправдиві, негативні та образливі відомості завдають мені значної моральної шкоди, та порушують мої особисті немайнові права, передбачені Конституцією України на повагу до честі, гідності та ділової репутації, не тільки, як громадянина, а і як громадського діяча.


Моральна шкода полягає в тому, що я відчуваю образу на відповідача через те, що розповсюджена м'яко кажучи неправда. Після виходу першого ефіру з зазначеним сюжетом, в мене з'явилось безсоння, головні болі, постійно знаходжуся в поганому настрої, підвищився тиск, через ,що я вимушений був звернутись за професійною медичною допомогою».


З фотографій та записів у Facebook народного депутата Олександра Горбунова геть не видно, що народний обранець має якісь проблеми зі здоров’ям, настроєм чи сном. Він, переважно, гарно виглядає, сміється і веде активний спосіб життя. Є багато світлин з залу Верховної Ради, де він, наприклад, бере участь в блокуванні трибуни, із засідань комітету з питань бюджету та інших. Також, народний депутат бере участь в різних публічних заходах, зокрема, в льотній академії та навіть перелітає через океан до Вашингтона. Така діяльність нардепа Олександра Горбунова, широко висвітлена на його персональній сторнці у Facebook, заставляє засумніватися в його словах, що містяться в судовому позові до "Телекомпанії TTV", тим не менш, це вже справа суду, а ми бажаємо всім доброго здоров’я!  


3789Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: