Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка
Дата: 10 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/03/10/-na-strunah-kobzarevoi-dushi-.htm
фотогалерея, 10 березня 2016

«На струнах Кобзаревої душі»

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка


В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляємо, пам’ятаємо й шануємо. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого українського генія – Тараса Шевченка.  


Так, 9 березня у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка відбулося літературне асорті «На струнах Кобзаревої душі». 


Юні цінителі Тарасового слова, які завітали цього дня до бібліотеки, торкнулися серцем його творів, пройнялися їхнім духом. Адже перегортаючи сторінки його нетлінної творчості  кожного разу знаходимо щось нове, хвилююче та невідоме досі. Допомагали поринути у добре, сильне й правдиве слово Шевченка – бібліотечна студія Арт-Світ, яка вразила всіх присутніх своїми музично-вокальними та декламаційними талантами, підготувавши низку поетичних творів та музичних композицій.


З нагоди 202-річниці Т.Г.Шевченка у виставково–презентаційній залі розгорнуто книжкову виставку «Чарівний пензель Кобзаря» та експонуються  творчі  роботи  учнів дитячих художніх та мистецьких шкіл області «Шевченків світ у буянні фарб», виконаних у різних техніках.


Упевнені, скільки б часу не пройшло ім’я видатного українського Кобзаря буде надихати на нові звершення, на нове, прекрасне майбутнє, на любов до своєї Батьківщини. Свято відбулося, а Шевченкове слово дійсно залишилось у серці кожної дитини!




3146Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: