Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Організатори проекту
Дата: 1 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/03/01/pidvedeno-pidsumki-blagodiinogo-sotsialnogo-proektu-zhinka-novoi-eri-.htm
фотогалерея, 1 березня 2016

Підведено підсумки благодійного соціального проекту «Жінка нової ери»

Організатори проекту


26 лютого в приміщенні нічного клубу «Fusion Club» відбувся захід, на якому було підведено підсумки благодійного соціального проекту «Жінка нової ери». Проект реалізований модельним агентством «РІМО» та управлінням освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації. 


Мета проекту – відзначити жінок Кіровоградщини, які працюють у різних сферах діяльності, та поздоровити їх зі святом 8 березня. За результатами проекту був надрукований календар, до якого увійшли фото всіх учасниць. Кошти від продажу календарів зібрані на допомогу воїнам, які захищають нашу державу на Сході країни в зоні антитерористичної операції. 


Незабутню атмосферу заходу створювали випускники Київської Національної консерваторії ім..П. Чайковського – Олександр Безай та  Анастасія Потоцька, соліст Кіровоградської обласної філармонії Владислав Кашпуренко. А родзинкою вечора стала найвідоміша оперна співачка України Олена Гребенюк.  Діва вразила присутніх не тільки своїм надзвичайним ліричним сопрано, але й відкритістю, щирістю і любов’ю до своєї аудиторії.


Під час проведення благодійного вечора зібрано 3650 грн. Всі зібрані кошти були передані громадській організації «Серця матерів Кіровоградщини». 


Ви теж можете внести свій вклад в цю благородну справу, купивши календар проекту «Жінка нової ери». З питань придбання календарів звертайтеся за телефоном 0668755377 (Інна). 



4021Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: