Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: надіслала Олена Давидова
Дата: 3 липня 2012
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2012/07/03/taemnitsja-ukrainskoi-vrodi.htm
фотогалерея, 3 липня 2012

Таємниця української вроди

надіслала Олена Давидова

 

У минулу суботу, 30 червня на базі Центру перукарів Кіровоградщини пройшов II професійний конкурс з перукарської майстерності та нігтьової естетики «Таємниця української вроди». Цього року темою номінації "Повний модний образ" стали «Футбольні пристрасті».

16 майстрів протягом години показували своє бачення футбольних фанатів. Тут було все: і традиційні українські вишиванки, доповнені елементами на футбольну тематику; і боді-арт у жовто-блакитних кольорах.
Після конкурсної програми майстри влаштували парад від площі Б.Хмельницького до площі Кірова.

Координатором проекту виступила Ірина Ящук, незмінний майстер і викладач Центру перукарів Кіровоградщини. Як зізнається сама Ірина, тема проекту обрана невипадково, адже, таким чином, Кіровоград долучився до загальної підтримки Євро-2012.
Суддями проекту виступили – Олена Давидова, Людмила Козлова та Діана Тарасюк. Також, вітаємо переможців! Нігтьова естетика – Олена Міхнюк, перукарська справа – Тетяна Жорнова!

Організатор конкурсної програми, голова Центру перукарів Кіровоградщини – Ангеліна Ковальова, планує і надалі влаштовувати шоу краси в нашому місті. Наступного разу «Таємницю української вроди» планується провести у червні 2013року.

 

4890Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: