Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор:
Дата: 9 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/07/09/miskrada-zvitue-pro-perebig-remontu-avariinogo-budinku.htm

Міськрада звітує про перебіг ремонту аварійного будинку

Кіровоград24 писав про жахливу ситуацію, що скалалась наприкінці квітня в будинку по вул. Академіка Корольова. Це п’ятиповерхівка, в якій почали тріщати стеля та стіни. Після того, як матеріал про аварійний стан будівлі з'явився в пресі, на аварію звернула увагу обласна влада і міські чиновники були вимушені шукати засоби для усунення аварійної ситуації.

Наразі ремонтні роботи на будинку по вулиці Академіка Корольова проводяться відповідно до затвердженого графіку, повідомляє сайт міськради.

Про це повідомив під час наради першого заступника міського голови Володимира Каніщева з керівниками виконавчих органів міської ради начальник управління капітального будівнництва Віктор Ксеніч. 
За його словами, із сьогоднішнього дня для організації ремонтних робіт буде залучена додаткова ланка будівельників. Віктор Ксеніч наголосив також, що управлінню вдлося встановити тісний контакт і налагодити співпрацю з мешканцями квартир аварійного будинку. Останні відзначили високу якість ремонту і з огляду на це без перешкод допускають будівельні бригади до своїх помешкань для проведення внутрішніх робіт. Затримок з фінансуванням капітального ремонту на тепереішній час також немає, підкреслив Віктор Ксеніч.


4543Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: