Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 17 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/05/17/oblasna-vlada-zvernula-uvagu-na-problemi-avariinogo-budinku-po-vul-akademika-korolova-21.htm
суспільство, 17 травня 2013

Обласна влада звернула увагу на проблеми аварійного будинку по вул. Академіка Корольова, 21

Більше двох тижнів тому Кіровоград24 писав про проблеми мешканців будинку, розташованого за адресою: вул. Академіка Корольова, 21. Це п’ятиповерхівка, в якій почали тріщати стеля та стіни. Реакції міської влади надзвичайну ситуацію ми не дочекатися. Проте, тепер проблемами мешканців переймається ОДА.

Як пише офіційний сайт ОДА, заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Чернявський провів нараду за участю керівників профільних структурних підрозділів обласної державної адміністрації, представників Кіровоградської міської ради, керівників КРЕП №3, ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА», ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ПрАТ "Інститут Кіровоградаропроект", на якій обговорювалася ситуація, що склалася у житловому будинку по вул.Академіка Корольова, 21, що у обласному центрі.

Заслухано директора ПрАТ «Інститут «Кіровоградагропроект» щодо можливих причин, що призвели до деформацій житлового будинку у м.Кіровограді.

Проведенню наради передував виїзд на місце фахівців житлово-комунального господарства. За результатами виїзду та обговорення на нараді ситуації, що склалася в житловому будинку, заступник голови облдержадміністрації дав додаткові доручення керівникам профільних структурних підрозділів облдержадміністрації та житлово-комунальним підприємствам, ПрАТ "Інститут Кіровоградаропроект" підготувати остаточні висновки стосовно причин виникнення деформаційних явищ у зазначеному житловому будинку та визначити першочергові заходи з їх ліквідації з метою недопущення руйнації будинку.

Виконання зазначених завдань буде заслухано на нараді 18 травня поточного року.


4951Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: