Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор:
Дата: 30 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/04/30/miska-vlada-ignorue-avariinii-stan-budinku-po-vul-akademika-korolova-scho-v-bud-jakii-chas-mozhe-zavalitisja.htm
надзвичайні події, 30 квітня 2013

Міська влада ігнорує аварійний стан будинку по вул. Академіка Корольова, що в будь-який час може завалитися

В редакцію сайту «весь Кіровоград» звернулися мешканці будинку, що розташований за адресою: вул. Академіка Корольова, 21. Це п’ятиповерхівка, в якій почали тріщати стеля та стіни.

Як розповіли самі мешканці, вчора представники служби МНС на тріщини будинку поставили маячки, однак за ніч їх, практично, позривало, а щілини збільшилися ще майже на сантиметр. Самі ж МНСники, за словами людей, порадили їм спати в «пів ока».

Жителі будинку також побували на прийомі у міського голови Олександра Саінсуса, після чого туди була направлена комісія з міської ради, однак жодних результатів це не дало.

Люди бідкаються, що будинок сідає прямо на очах, його підмиває. Можливо, саме тому мешканці вже чотири дні залишаються без водопостачання. Ще минулої п’ятниці прийшов сантехнік з ЖЕКу, все відключив і позакривав. Люди звернулися у кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство з проханням пояснити, чому відключене водопостачання, однак там їм відповіли, що тим має зайнятися ЖЕК.

Найбільше людей хвилює той факт, що попереду, практично, 10 вихідних святкових днів, під час яких ніхто не працюватиме, а за цей час взагалі невідомо, що може статися.

5091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: