Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: сайт Кіровоградської міської ради
Дата: 16 березня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2015/03/16/kirovogradska-tets-bude-pratsjuvati-na-mistsevomu-buromu-vugilli.htm
економіка, 16 березня 2015

Кіровоградська ТЕЦ буде працювати на місцевому бурому вугіллі

сайт Кіровоградської міської ради


Комунальне підприємство “Теплоенергетик” розпочало масштабний проект з переведення кіровоградської ТЕЦ на використання в якості палива місцевого бурого вугілля.


Про це повідомив сьогодні, 16 березня, директор підприємства Сергій Кравченко під час наради секретаря міської ради Івана Марковського з керівниками виконавчих органів міської ради.


За його словами, наразі ведуться проектні роботи, які виконує спеціалізований науково – дослідний інститут в Дніпропетровську. Інвесторами проекту будуть китайські бізнесмени.
- До 1981 року ТЕЦ працювала на бурому вугіллі, для такого палива вона була і спроектована, - відзначив Сергій Кравченко. – Враховуючи, що Олександірійські родовища бурого вугілля реанімуються і незабаром розпочнеться видобуток палива із Констянтинівського розрізу, є сенс за нинішньої ситуації на ринку блакитного палива провести модернізацію газового господарства.
Сергій Кравченко підкреслив, що планується будівництво і монтаж трьох абсолютно нових сучасних котлів з двома електричними генераторами, які дозволять виробляти як електричну енергію, так і тепло.


3734Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: