Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: сайт Кіровоградської ОДА
Дата: 17 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2015/02/17/sergii-kuzmenko-regionalna-torgovo-promislova-palata-mae-vistupiti-garantom-uspishnogo-rozvitku-biznesu-v-oblasti.htm
економіка, 17 лютого 2015

Сергій Кузьменко: Регіональна торгово-промислова палата має виступити гарантом успішного розвитку бізнесу в області

сайт Кіровоградської ОДА



На цьому голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко наголосив під час засідання Ради Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.



Звертаючись до учасників засідання, Сергій Кузьменко відзначив, що у процесі реалізації реформ, ініційованих Президентом України, велику відповідальність покладено на вітчизняний бізнес, який має не лише сплачувати податки та інвестувати в економіку країни, а також повинен дотримуватися чесної конкуренції і бути соціально відповідальним.



На переконання очільника області, саме регіональна торгово-промислова палата має усі шанси стати тією рушійною силою, що згуртує навколо себе найпотужніші підприємства області, які забезпечують економічний розвиток нашого регіону. – Позитивним є те, що усі флагмани промисловості та сільського господарства області входять до керівних органів регіональної торгово-промислової палати. Це також суттєво впливає на якість роботи ТПП, - відзначив Сергій Кузьменко.



- В умовах, коли наша держава обрала європейський вектор розвитку, саме на базі торгово-промислової палати для бізнесу Кіровоградщини у минулому році було проведено низку семінарів з питань євроінтеграції. Зокрема, тут пройшло виїзне засідання Міжнародного Трейд-клубу, - відзначив голова ОДА.



- Ми не можемо недооцінювати і ту роботу, яку ТПП проводить для розвитку експортної діяльності наших підприємств. Це особливо важливо у сьогоднішніх реаліях, коли втрачається ринок Російської Федерації, на який були частково зорієнтовані наша машинобудівна та видобувна галузі. Тож перед Палатою стоїть першочергове завдання – максимально сприяти підприємствам області у переорієнтації ринків збуту. І від ТПП ми сьогодні чекаємо активних дій щодо підтримки та розвитку наших підприємств, активізації їх інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, - зазначив очільник області.



Сергій Кузьменко також відмітив активну громадянську позицію керівництва ТПП, завдяки чому було створено та налагоджено роботу Благодійного фонду підтримки українських військовослужбовців. Завдяки благодійній допомозі з боку потужних підприємств, малого та середнього бізнесу, просто небайдужих людей з усієї області, надається серйозна допомога батальйонам територіальної оборони та військовим підрозділам Кіровоградського гарнізону.




- Сподіваюсь, що ТПП і в подальшому активно працюватиме у визначених мною напрямках, і стане надійним партнером та гарантом успішного розвитку бізнесу у нашій області. Від себе хочу запевнити, що обласна влада всебічно сприятиме та надаватиме підтримку ТПП у цій її діяльності, - наголосив Сергій Кузьменко.



У рамках засідання було заслухано звіт Президента Кіровоградської РТПП Ірини Саєнко про діяльність установи за 2014 рік, а також звіт Ревізійної комісії про стан фінансово-господарської діяльності РТПП.


3434Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: