Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: прислала Наталя Юдицька
Дата: 5 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2013/02/05/bezpretsedentni-tsini-na-dzvinki-za-kordon.htm
економіка, 5 лютого 2013

Безпрецедентні ціни на дзвінки за кордон

прислала Наталя Юдицька

«Київстар» постійно працює над розробкою тарифних планів із вигідними умовами для дзвінків за кордон. Абоненти тарифного плану «Привіт, весь світ!» ще два місяці користуватимуться акцією «5 копійок у Росію». Вона діятиме по всій території України до 31 березня 2013 року включно. 

З грудня минулого року, напередодні Нового року, абоненти «Київстар» – користувачі тарифного плану «Привіт, весь світ!» – телефонують у Росію на номери фіксованого зв’язку за ціною 5 копійок за хвилину. Це дешевше, аніж дзвінки по Україні.

За останні два місяці до тарифного плану «Привіт, весь світ!» підключилися більше 60 тисяч нових абонентів – затребуваність вигідних тарифів на міжнародні дзвінки очевидна. Пропозиція «Привіт, весь світ!» із тарифом 19 коп. за хвилину для дзвінків у Росію, США, Канаду, Китай, Індію та Ізраїль з акційним тарифом 5 коп. для розмов з Росією – найпривабливіша на ринку міжнародних телефонних дзвінків, адже перераховані країни разом складають половину населення Землі.

Багато українців проживають, навчаються, професійно стажуються, працюють у цих країнах. Так, у Канаді, США та Ізраїлі проживають найчисельніші українські діаспори. Китай посідає друге місце серед торгових партнерів України. А Індія останнім часом стає одним з найулюбленіших туристичних напрямків для українців, багато з яких залишаються в країні на довгий період часу. Отже, «Київстар» пропонує своїм абонентам підтримувати зв'язок із друзями та діловими партнерами, не задумуючись про тарифи.  В абонентів, які обслуговуються на інших тарифних планах, завжди є можливість скористатися послугою «СтарСвіт», а також підключити пакет «СтарСвіт Оптимальний».


Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»: «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

4425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: