Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: За матеріалами сайту Кіровоградської ОДА
Дата: 22 червня 2012
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2012/06/22/schodobi-kirovogradskii-sotsmag-vidvidue-do-pivtori-tisjachi-pokuptsiv.htm
економіка, 22 червня 2012

Щодоби кіровоградський соцмаг відвідує до півтори тисячі покупців

За матеріалами сайту Кіровоградської ОДА

Лише один соціальний магазин, який нещодавно був відкритий в обласному центрі, щодоби відвідують до 1,5 тисячі кіровоградців. Про це під час засідання Регіональної ради повідомила заступник начальника головного управління економіки ОДА Світлана Лобанова.

Голова адміністрації Сергій Ларін відзначив, що за два роки програма «Купуй кіровоградське» продемонструвала дійсно позитивні результати.

«Я намагаюсь регулярно відвідувати соціальні магазини, де спілкуюсь з покупцями, чи це у Кіровограді у найбільшому в області соціальному магазині, чи у Бобринці, Петровому або у Новоукраїнці. Повірте, враження виключно позитивні, люди задоволені асортиментом, цінами та якістю представленої продукції – це найкраща оцінка нашої роботи», – відзначив Сергій Ларін.

Він зауважив, що у цьому напрямку попереду ще багато роботи. По-перше — створити сприятливі умови для того, щоб продукція місцевих виробників була максимально представлена у торговельній мережі області.

«Погодьтеся, ще не в усіх магазинах у достатній кількості представлена наша, кіровоградська продукція. По-друге, заповнити прилавки магазинів продукцією за цінами виробника. А щоб у деяких горе-комерсантів не виникало зайвий раз спокуси нажитися на людях, підвищуючи ціни на харчові продукти, в області створений і вже діє рух «Народний контроль». Це представники громадськості, пенсіонери, які здійснюватимуть у районах та містах області моніторинг цін на харчові продукти по кожному торговельному закладу. Результати цих перевірок ми обговорюватимемо щотижня», – зазначив Сергій Ларін.

4426Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: