Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 2 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/09/02/den-pismennika-u-bibliotetsi-zakohanii-u-slovo-v-e-panchenko-.htm
культура, 2 вересня 2022

День письменника у бібліотеці «Закоханий у слово (В.Є.Панченко)»


Неможливо уявити собі сучасне життя без літератури. Письменник — це очі, думки та совість суспільства. Чесність, спроможність хоробро дивитися у вічі дійсності і відкрито говорити правду - риси справжнього письменника. Таким був Володимир Євгенович Панченко, ім’я якого носить центральна міська бібліотека міста Кропивницького.


2 вересня Володимиру Євгеновичу виповнилось би 68 років і дуже сумно, що 14 жовтня буде 3 роки, як його немає з нами. З метою вшанування пам’яті та ознайомлення із творчою особистістю, якою був Володимир Євгенович, бібліотекарі представили літературну виставку, провели бібліографічний огляд видань В. Панченка.У бібліотеці оформлений інформаційний куточок, де зібрані його твори, фотографії, прес-досьє та інші матеріали.


Простежити етапи біографії Володимира Євгеновича можна було, переглянувши слайд презентацію, яку створила бібліотекар Оксана Монзалевська.


Володимир Євгенович любив книги, людей і рух – узагалі життя. Горів ідеями, втілював і запалювався знову, є автором понад 300 праць! Свою творчість він присвятив людям, серед яких жив, рідній землі, про яку писав з великою любов’ю, передавав читачеві особисті життєві враження, що глибоко запали в душу.


Нехай вічною буде наша пам’ять про Володимира Панченка! Нехай ніколи не гасне полум’я теплоти і мудрості у наших душах.


У заході взяли участь 16 осіб.


1243Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: