Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібілотека-філія №12
Дата: 28 лютого, 19:05
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/02/28/novi-znaiomstva-novi-vrazhennja.htm
суспільство, 28 лютого, 19:05

Нові знайомства, нові враження

Бібілотека-філія №12


З метою підвищення інтересу до книги, виховання мистецтва читання, формування духовного світу дітей,  працівники бібліотеки-філії для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького запросили учнів 4 (1) класу школи «Вікторія-П» відвідати нашу книгозбірню


Захопливі і загадкові мандрівки найпотаємнішими куточками бібліотеки не залишили байдужим абсолютно нікого. Бібліотекарі Алла Пономаренко та Валентина Мануйлова запропонували школярам прогулятися «вулицями книжкового міста». 


Під час екскурсії діти поринули в неймовірний книжковий світ, познайомились з історією бібліотеки  і її головною цінністю – книгою, навчилися усвідомлювати, як книги допомагають не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати знання. Крім цього дізналися про правила користування бібліотекою та її послуги. 


Вражень у маленьких читайликів, які вперше познайомились з нашою книгозбірнею,  дійсно вистачає.  Під час подорожі народознавчою світлицею діти знайомилися з захоплюючими  експонатами. Завдяки змістовній  екскурсії  у бібліотечному просторі діти отримали позитивні емоції, покращили навички спілкування та поповнили свій багаж знань. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчати, а й дивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій і гарний настрій.


936Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: