Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 27 лютого, 11:48
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/02/27/-tigrolovi-vidomi-i-nezvidani.htm
суспільство, 27 лютого, 11:48

«Тигролови». Відомі і незвідані


Під такою назвою відбулося рандеву з книгою у бібліотеці-філії №8.Захід присвячений  80-річчю з дня написання та публікування твору.


«Тигролови» українського письменника Івана Багряного– це ідеальний пригодницький роман, який символізує боротьбу гордого і волелюбного українського народу проти жорстокого тоталітарного режиму, що калічив людей фізично, але не зміг подолати їхню духовність. 


У читальній залі, на розсуд читачам, презентовано  виставку-ілюстрацію однієї книги «Українська пригода сторіччя», присвячену  «Тигроловам».


З кожної сторінки роману скорботно дивиться на читача історія знищення українського народу. І кожна сторінка запевняє, що такий народ знищити неможливо. Водночас автор зумів органічно поєднати сувору правду життя із захопливим сюжетом, тож оповідь про пригоди збіглого політв’язня Григорія Многогрішного у тайзі читається на одному диханні. Є тут і мисливські байки, і ризиковані рейди, і романтичне кохання — все, що так люблять читачі.


Гості  висловили свої думки , щодо  твору: вразила доля автора; написання роману за 14 днів – вражає; неймовірна жага до життя і свободи;любов до Батьківщини;захопливі пригоди; справжні почуття.

 

Роман Івана Багряного «Тигролови» не втрачає привабливості для сучасного читача і залишається взірцевим для прийдешніх поколінь українських письменників.


392Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: