Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 травня, 13:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/06/kirovogradschina-lidirue-u-sferi-simeinogo-patronatu.htm
новини, 6 травня, 13:57

Кіровоградщина лідирує у сфері сімейного патронату


На сьогодні в Кіровоградській області функціонує 23 сімʼї патронатних вихователів, де виховується 67 дітей. Область посідає четверте місце в Україні за показниками розвитку цієї форми виховання. Про це повідомила заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова під час наради щодо соціально-економічного розвитку області. 


Крім того, область активно долучилася до реалізації загальнонаціонального проєкту "Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату". Участь у проєкті візьмуть 10 громад Кіровоградщини, зокрема: Кропивницька, Новоукраїнська, Олександрійська, Світловодська, Новомиргородська, Помічнянська, Благовіщенська міські ради, Устинівська селищна рада, Великоандрусівська та Соколівська сільські ради.


Розвиток сімейного патронату в регіоні стає однією з пріоритетних напрямків соціальної політики, спрямованою на створення сприятливих умов для повноцінного розвитку дітей та забезпечення їхнього щасливого дитинства.

https://t.me/kirovohradskaODA/19374


823Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: