Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 11 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/09/11/solodki-kruasani-ta-bento-torti-sered-rodzinok-novoi-kav-jarni-u-kropivnitskomu.htm
суспільство, 11 вересня 2023

Солодкі круасани та бенто-торти – серед «родзинок» нової кав’ярні у Кропивницькому

Кіровоградський обласний центр зайнятості


У вас є давня нездійснена мрія у реалізації себе як бізнесмена чи бізнесвумен? Зараз саме час скористатися можливостями урядової програми «єРобота» та започаткувати власну справу. Не проґавила свій шанс і кропивничанка Світлана Лавриненко.


Велика любов до кави та кавових напоїв спонукала жінку зайнятися власною справою, яка буде приносити не лише прибуток, а й насолоду від роботи. Як і більшість, Світлана Олександрівна відкладала свою бізнес-ідею здебільшого через брак коштів на закупівлю обладнання, оренду приміщення тощо.


«Відкриття крафтової кав’ярні – це моя давня мрія, яку я більше не хочу відкладати на потім. Я почала розуміти, що життя йде, а не реалізовані мрії так і залишаються лише мріями. Тож почали діяти», – розповіла підприємниця.


Почувши про безповоротну програму грантів «єРобота» вона не розгубилася і не збиралась цього разу відкладати мрію на потім. На порталі Дія підприємниця проаналізувала усі умови надання гранту й взялася до роботи: склала бізнес-план, подала заявку, пройшла успішно всі етапи та отримала позитивну відповідь.


«Затишна атмосфера, високоякісні сорти кави, бенто-торти, солоні та солодкі круасани й інші кондитерські вироби – це те, що я бачу у своїй кав’ярні «Конфітюр». Це і є ті перші кроки до втілення давньої мрії, яка ось-ось стане реальністю», – зазначила грантерка.


До своєї справи підприємниця планує залучити команду професіоналів –працевлаштувати чотирьох працівників – трьох баристта кондитера. У майбутньому, за сприятливих умов, Світлана Олександрівна планує розширювати бізнес та надавати робочі місця іншим безробітним громадянам, наділених креативністю та здатністю народжувати надзвичайні ідеї, вмінням відхилятися від традиційних схем мислення.


За кошти гранту, в рамках урядової програми єРобота, закуплено кухонне обладнання та інвентар. 


За кожним з виданих грантів – історії українців, яким вдалось попри війну організувати власну справу і підтримати економіку країни. Світлана Лавриненко своїм прикладом показує багатьом, що рухатись далі необхідно, робити помилки не страшно – головне не зневіритися та продовжувати впевнено йти до мети. Маленькими кроками – робляться великі справи. 


Випрагнете реалізувати власні мрії? Урядова програма безповоротних грантів «єРобота» стане для вас чудовим ментором у цій справі. Беріть участь та перемагайте! Де отримати консультацію? Телефонуйте за номером +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.


Умови надання гранту можна переглянути самостійно за посиланням.  Як подати заяву? Детальна інструкція на порталі ДІЯ.



875Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: