Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 30 серпня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/08/30/gerojam-slava-.htm
суспільство, 30 серпня 2023

Героям Слава!


29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.


Герої не вмирають! Вони навічно залишаються в наших серцях і пам‘яті.


Тисячі смертей на протязі всієї історії. Тисячі особистих трагедій. З 24 лютого 2022 року кривавий агресор «повторив» свої злочини Маріуполем, Бучею, Харковом і тисячами інших міст і сіл нашої країни...


Боротьба продовжується. Найкращі сини і доньки України продовжують її ціною життів.


До цієї дати бібліотекарі філії №19 підготували книжкову виставку «Знакові події в історії України», де розмістили книжки про важливі історичні факти українців за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Щоб збудувати таку унікальну країну, нам треба було пройти: «Хрещення Київської Русі», «Заснування Запоріжської Січі», «Ухвалення Конституції України», «Проголошення Незалежності України», «Революцію гідності» і вистояти та перемогти війну, яка почалася 24 лютого 2022року. 


Схилімо наші голови і вшануємо пам'ять мужніх захисників, які загинули за мирне небо над нами, за дитячий сміх, за нашу свободу. Пам'ятаймо наших Героїв кожної миті, кожної хвилини, кожного дня!


381Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: