Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 1 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/06/01/mi-hochemo-schob-vashe-lito-bulo-knigami-zigrite.htm
суспільство, 1 червня 2023

Ми хочемо, щоб ваше літо було книгами зігріте


Перший літній день розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей. Свято, яке нагадує дорослим, що треба більше  піклуватися про дітей, уважніше ставитися до проблем маленької людини. Оскільки цей день співпадає з початком літніх канікул, то й хочеться створити особливу, радісну атмосферу для своїх маленьких користувачів.


Цього дня у нашій бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному», відбувся караван розваг «Літо! Книга!Позитив».Працівники бібліотеки підготували велику розважальну програму.  Маленьких користувачів та гостей чекало чимало конкурсів та вікторин, у яких діти мали змогу перевірити свої знання такмітливість. Також грали в пізнавальні ігри : «Лови помилку», «Хто скаже останнім», «З ким дружать казкові герої».У читальному залі  була представлена книжкова виставка «Поділися своєю мрією».На якій експонувалися книжкові новинки, а також цікаві книги для літнього читання.На свіжому повітрі, біля бібліотеки,  діти із завзяттям виготовляли флікери та патріотичні браслети, а любителі помалювати, з  задоволенням розмальовували героїв улюблених мультфільмів, казок та ігор.


Приємно, що діти отримали море задоволення та незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. 


827Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: