Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 31 січня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/01/31/20-ti-tonnii-gumanitarnii-vantazh-dlja-hersonschini.htm
суспільство, 31 січня 2023

20-ти тонний гуманітарний вантаж для Херсонщини


За сприянням народного депутата від Кіровоградщини, представника «Слуги Народу» Олександра Дануци спільно з Благодійний фонд “Сучасна Україна” – Modern Ukraine у співпраці з Волинською ОДА було відправлено гуманітарний вантаж на Херсонщину.


Зібрали для людей саме необхідне: продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, дитяче харчування та памперси, ковдри та матраци, одяг, а також 2000 солодких подарунків дітям.


«Ми з друзями з Благодійного фонду «Сучасна Україна» тривалий час співпрацюємо і черговим результатом цієї співпраці було те, що зібрали 20 тонн гуманітарної допомоги. Спільно відвезли вантаж в Херсон. Переважно – це продукти харчування та засоби гігієни, а також подарунки для дітей», – розповів народний депутат.


Під час поїздки делегація зустрілась з головою Херсонської міської військової адміністрації Тетяною Луговою, з головою Херсонської обласної ради Олександром Самойленко і заступником голови облради, очільником Херсонської обласної організації «Слуги Народу» Юрієм Соболевським, а також з представниками місцевого бізнесу та населенням і обговорили, як люди, після російської окупації, живуть на Херсонщині.


«Були в кількох населених пунктах, які майже вщент зруйновані російським окупантом. Максимально допомогли, бо там люди не мають ні даху над головою і ніяких засобів до існування. Про те, залишаються у своїх, майже зруйнованих, домівках і мають щиру проукраїнську позицію. Тож, продовжуємо допомагати деокупованій Херсонщині та звільненим українським територіям і наближати нашу Перемогу.», – переконаний Олександр Дануца .


Величезна подяка нашим друзям, які допомогли з транспортуванням гумвантажу – це ТОВ «Добрива України», в особі директора Дмитра Добровольського.



         

802Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: