Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 22 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/22/rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-suvoro-dotrimuvatis-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 22 серпня 2017

Рятувальники закликають громадян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Працівники пожежно-рятувальної служби продовжують проводити серед населення  Кіровоградщини просвітницьку роботу щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям. При цьому рятувальники наголошують, що є всі передумови, аби не допустити пожеж. Для цього потрібно знати правила пожежної безпеки та суворо їх дотримуватись повсякчас.


22 серпня фахівці Управління ДСНС в області нагадали правила безпеки мешканцям села Катеринівка Кіровоградського району. Під час відпрацювання населеного пункту рятувальники наголосили, що в період спекотної погоди небезпечно спалювати сміття безпосередньо на подвір’ї, біля житлових і господарських будівель, залишати непогашені недопалки, кидати сірники. Необхідно слідкувати також за справністю електромереж та електроприладів, не залишати увімкнену побутову техніку та світло, коли надовго йдеш з дому, використовувати побутові газові прилади тільки за призначенням, проводити зварювальні роботи з дотриманням техніки безпеки. Крім того, громадян застерегли від необережного поводження на воді під час відпочинку та риболовлі, нагадали про необхідність бути обережними при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також порадили пильнувати своїх дітей, щоб з малечею не трапилось біди. Про все це говорилось під час подвірних обходів та проведення «дискусійного майданчика» в приміщенні сільської ради. У процесі проведення роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюджували серед громадян листівки із застереженнями та правилами безпеки у різних надзвичайних обставинах.


       



2821Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: