Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 22 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/12/22/v-oleksandrii-rjatuvalniki-spilno-z-natsionalnoju-politsieju-zdiisnjujut-profilaktichnu-roz-jasnjuvalnu-robotu.htm
суспільство, 22 грудня 2016

В Олександрії рятувальники спільно з Національною поліцією здійснюють профілактичну роз’яснювальну роботу

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


З метою попередження травмування та загибелі людей під час пожеж та інших небезпечних ситуацій, фахівці Служби порятунку постійно інформують населення щодо основних причин пожеж та заходів безпеки, які дозволять уникнути лиха.


Так, 22 грудня рятувальники спільно з представниками Національної поліції провели відпрацювання мікрорайону «Перемога», що у м. Олександрії. Особлива увага була акцентована на правилах безпечної експлуатації засобів опалення приміщень та електропобутових приладів. З огляду на наближення Новорічних та Різдвяних свят, рятувальники та поліцейські застерегли громадян від використання піротехнічних виробів у приміщеннях, поблизу пожежонебезпечних речовин, у місцях скупчення людей. Також порадили не залишати без нагляду ввімкнені електрогірлянди та іншу новорічну ілюмінацію. Та головне – постійно проводити профілактичні бесіди з дітьми щодо дотримання правил поведінки під час канікул.


На кінець розмови рятувальники роздали громадянам застережні листівки, щоб правила безпеки життєдіяльності краще закарбувались у пам’яті.


     



1770Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: