Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 12 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/12/12/informatsiina-robota-z-naselennjam-schodo-dotrimannja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti-trivae.htm
суспільство, 12 грудня 2016

Інформаційна робота з населенням щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті триває

У ДСНС України у Кіровоградській області


Кожного року рятувальники Кіровоградщини впродовж опалювального сезону проводять роз’яснювальну роботу серед мешканців приватного житлового сектору щодо необхідності суворого дотримання правил протипожежної безпеки, для того, щоб  максимально захистись від наслідків руйнівної сили вогню. У суботу, 10 грудня, така робота була проведена у Компаніївському та Новоархангельському районах.


З початком цього сезону особливий акцент робиться на обережному поводженні громадян з приладами опалення - печами, грубами, камінами, газовими та електронагрівальними приладами. Рятувальники пояснили громадянам, чому необхідно вчасно ремонтували обігрівачі, трусити сажу, перевіряти вентиляцію. А щоб усунути несправності, краще звертатись до фахівців.


 На завершення розмови фахівці рятувальної справи надали усім застережні листівки щодо правил користування газовими та електричними приладами і побажали безпеки у домівках.


 



2008Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: