Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 7 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/12/07/prichini-pravoporushen-sered-pidlitkiv-ta-ih-poperedzhennja.htm
суспільство, 7 грудня 2016

Причини правопорушень серед підлітків та їх попередження

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


6 грудня в рамках Всеукраїнського проекту «Залучення громадськості до реформ» від Міжнародної організації IREX та програми «ПОЛіС» та в рамках Всеукраїнського тижня права у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам було проведено правовий брифінг «Причини правопорушень серед підлітків та їх попередження», на який були запрошені представники патрульної поліції м. Кропивницького: офіцер Оксана Білоброва – відповідальна по зв’язкам з громадськістю та патрульні поліцейські - лейтенанти Сергій ,Олександр та Ігор. 


Учні 7-х класів гімназії імені Т. Шевченка познайомилися з найпоширенішими видами правопорушень та взяли участь в рольовій грі з правової тематики «Вечірній розбій». Поліцейські розповіли дітям про причини правопорушень, які найчастіше виникають в підлітковому середовищі та відповідальність неповнолітніх за їх скоєння. Також провели роз’яснювальну роботу, як діяти коли відносно них вчиняють протиправні дії.


Зустріч правоохоронців із учнями завершилася відвертою і змістовною дискусією. Підлітки отримали від поліцейських багато корисних порад, а також настанови бути відповідальними та пильними громадянами.


На завершення заходу кожен учасник отримав сувеніри від Всеукраїнського проекту «Залучення громадськості до реформ» від Міжнародної організації IREX та програми «ПОЛіС».


   


2041Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: