Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 7 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/12/07/podorozh-krainoju-zakonu-i-prava.htm
суспільство, 7 грудня 2016

Подорож країною закону і права


Правове виховання – це прищеплення знань про норми права та поваги до чинних законів, формування у дітей внутрішніх бар’єрів щодо порушення закону і моральних норм, тобто формування правосвідомості школярів. 


До Всеукраїнського тижня права бібліотека – філія №8 провела сторінку права «Народження закону» про історію виникнення законів в Україні, починаючи з княжих часів і до сьогодення. 


Під час пізнавальної гри «Юридичний семафор» школярі дізналися, як можна і як не можна себе вести в громадських місцях: школі, транспорті, парках. За які проступки відповідає дитина, а за які прийдеться відповідати батькам правопорушника.


Ознайомленню дітей зі своїми правами і їх усвідомленню сприяв перегляд фільму «Конвенція про права дитини», а для самих маленьких відбулася відео презентація «Права та обов’язки в сюжетах казок».


Книжково-інформаційна викладка «Від «Руської правди» до нових законів України» познайомила наших користувачів з правознавчою літературою бібліотеки.


Всі заходи проведені колективом бібліотеки-філії №8  в подальшому допоможуть школярам зорієнтуватися у світі права і закону.


2246Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: