Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня, 16:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/24/vidkrito-vistavku-robit-hudozhnika-andrija-lipatova.htm
новини, 24 травня, 16:59

Відкрито виставку робіт художника Андрія Ліпатова


У межах традиційного просвітницького проєкту «Бібліотека – острів фантазії та творчості», в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського розгорнули виставку робіт одного з найбільш яскравих представників жанру наївного мистецтва Кіровоградщини Андрія Ліпатова (1960-2010). 


На виставці представлена частина робіт Андрій Ліпатова з сімейної колекції нащадків митця. Під час її відкриття друзі, колеги художника поділились спогадами про Андрія Юрійовича. 


«Бібліотека – острів фантазії та творчості» розрахований на дітей та підлітків, які відвідують бібліотеку під час літніх канікул. Щороку бібліотека Чижевського готує для таких відвідувачів низку просвітницьких та творчих заходів. Зокрема – майстер-класи. На прикладі робіт Андрія Ліпатова співробітники бібліотеки розповідатимуть дітям про наївне мистецтво, про художника, після чого для відвідувачів організовуватимуть майстер-класи і діти пробуватимуть малювати картини «в стилі Ліпатова». 


Докладніше https://oblrada.kr.ua/event/240520241555

https://t.me/oblrada_kr/6548

      

942Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: