Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 2 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/12/02/u-kropivnitskomu-do-vsesvitnogo-dnja-borotbi-zi-snidom-zbirali-koshti-na-dopomogu-ditjam.htm
суспільство, 2 грудня 2016

У Кропивницькому до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом збирали кошти на допомогу дітям


Вчора, у нічному клубі «Провокатор» за підтримки  Михайла Бєжана, голови Кіровоградської обласної парторганізації політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ-УКРОП» відбувся Благодійний концерт до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом. Організаторами заходу виступили активісти Молодіжної ради міста. Виступали для гостей вокальні та танцювальні колективи міста і просто талановиті студенти місцевих ВНЗ. Під кінець вечора, зібрані на заході кошти передали волонтерам Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ». Їх витратять на допомогу  дітям, яких торкнулася епідемія ВІЛ.


Нагадаємо, що ще в 1988 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я було започатковано Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Так, 1 грудня кожного року у багатьох країнах світу проходять численні суспільні акції та благодійні концерти з метою привернути увагу по проблеми поширення вірусу імунодефіциту людини.


«Цього року у нас вийшло провести  в один день два заходи, які присвячені цій проблемі. На них ми збирали кошти для дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ. Сьогодні Україна посідає друге місце в Європі за темпами поширення вірусу імунодефіциту людини, тож так ми намагалися привернути увагу людей до цієї проблеми  » - говорить Михайло Бєжан.


Другим заходом, який організував укропівець, разом з однопартійцем, головою фракції УКРОП в обласній раді Олексієм Мірошниченком став Благодійний показ  фільму в місцевому кінотеатрі. Переглянути емоційний фільм «Джиа»  з трагічною історією головної героїні прийшли також інші депутати-укропівці та активісти партії.


Загалом на двох заходах вдалося зібрати суму в 4000 гривень, гроші вже передали на закупівлю вітамінів для дітей, які мають ВІЛ-позитивний статус.





              


2116Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: