Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 2 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/12/02/rjatuvalniki-proveli-kolegiju-za-rezultatami-operativno-sluzhbovoi-dijalnosti.htm
суспільство, 2 грудня 2016

Рятувальники провели колегію за результатами оперативно-службової діяльності

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


1 грудня в Управлінні ДСНС України в області відбулось засідання колегії за результатами оперативно-службової діяльності за 11 місяців 2016 року, участь у якому взяли керівництво Управління, начальники структурних підрозділів, керівники районних відділів та секторів. Відкрив засідання начальник У ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. 


Віталій Григорович зокрема поінформував присутніх про основні показники у масштабах держави та завдання служби, які були озвучені на виїзному засіданні Колегії ДСНС України 23 листопада у м. Лиман Донецької області, про урочисте відкриття на Донеччині першого в Україні Центру безпеки громадян, до складу якого увійдуть не лише пожежно-рятувальна команда, але й швидка медична допомога та представники Національної поліції. Віталій Григорович зауважив, що після досконального вивчення досвіду діяльності Центру, подібні формування будуть впроваджуватись у 2017 році в новостворених територіальних громадах на території нашої області. 


Про результати роботи Управління та пожежно-рятувальних підрозділів області за звітний період, про стан виконавської дисципліни й дотримання вимог Законів України «Про звернення громадян» та  «Про доступ до публічної інформації» поінформував присутніх перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій  Родіонов.


Крім того, під час колегії були розглянуті питання оперативного реагування на надзвичайні ситуації, шляхи покращення цивільного захисту в регіоні, зміцнення матеріально-технічної бази підпорядкованих підрозділів та  готовності техніки до виконання завдань за призначенням в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. Про результати наглядово-профілактичної діяльності  доповів заступник начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям підполковник служби цивільного захисту Василь Штогрін, який зокрема відзначив тенденцію до зменшення у порівнянні з минулим роком кількості загиблих на пожежах.


Також присутніх поінформували про стан роботи щодо запобігання проявам корупційних діянь в підрозділах області.


Кращі працівники служби за сумлінне та відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, проявлені мужність та рішучість під час ліквідації надзвичайних подій були нагороджені медаллю «175 років пожежної охорони Кіровоградщини» та грамотами Управління ДСНС в області.  


За результатами засідання колегії з урахуванням основних пріоритетів ДСНС України були прийняті рішення за напрямками діяльності Управління ДСНС, зокрема забезпечення постійної готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду 2016-2017 року; зменшення кількості надзвичайних ситуацій, пожеж і негативних наслідків від них у регіоні; подальша реалізація основних напрямків реформування Служби; покращення матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних формувань


По завершенню колегії відбулось семінарське заняття, під час якого керівники міськрайвідділів, райвідділів, секторів, пожежно-рятувальних загонів та частин склали залік на право самостійного виконання обов’язків керівника гасіння пожежі. Учасники семінару розглянули питання організації діяльності газодимозахисної служби в гарнізонах та ведення відповідної документації. З головними державними інспекторами були проведені заняття стосовно наглядово-профілактичної діяльності з урахуванням змін у чинному законодавстві. 



1986Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: