Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 8 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/11/08/politsija-zatrimala-cholovika-jakogo-pidozrjujut-v-napadi-na-zhurnalista-ruslana-hudojarova.htm
суспільство, 8 листопада 2016

Поліція затримала чоловіка, якого підозрюють в нападі на журналіста Руслана Худоярова


Сергій Кондрашенко, начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області на своїй сторінці у Facebook повідомив:


"У середині жовтня інформаційний простір області буквально «вибухнув» новиною про напад, скоєний на журналіста одного з обласних видань. 


Все сталося біля під’їзду, коли місцевий житель повертався з роботи додому. У нього відібрали сумку, в якій знаходився ноутбук, посвідчення журналіста та паспорт громадянина України. До того ж, у результаті ударів потерпілому було серйозно травмовано руку.


Нині підозрювана особа затримана. «На ньому», крім цього епізоду, ще більше 10 тяжких злочинів – не лише грабежі, а й розбійні напади. Обставини пригод нині з’ясовують слідчі, перевіряють на причетність до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень. Той факт, що зловмисник вже ізольований від суспільства і відповість за вчинене – хороший результат роботи наших розшуковців. Працюємо далі!".


1984Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: