Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 24 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/10/24/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-blagodiinii-rok-kontsert.htm
суспільство, 24 жовтня 2016

У Кропивницькому відбудеться благодійний рок-концерт


У п’ятницю, 28 жовтня о 19:00 годині в нічному клубі «Провокатор», за підтримки Михайла Бєжана, голови Кіровоградської обласної парторганізації політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ - УКРОП» відбудеться благодійний рок-концерт «Допоможи герою», на якому виступить місцевий рок-гурт «КіріК. Ініціатором заходу стала громадська організація «Мобільна волонтерська група». Усі зібрані кошти перерахують на лікування бійця Олександра Осіпова, який ще у першу хвилю мобілізації пішов добровольцем в зону проведення АТО, де служив у 79 ОАМБр помічником гранатометника та був поранений кулею снайпера під час боїв на Савур Могилі.


«Поранення отримав під час першого бою, коли наша рота намагалася зайняти Савур Могилу. Снайпер влучив мені в верхню частину лівого стегна. Я й не зрозумів, що це куля, було враження, ніби вдарив камінець. Хотів ступити назад і впав. Хлопці витягли мене, з пораненими і загиблими відправили до польового шпиталю, а потім в Дніпро» - говорить Олександр.


«Зараз Олександру необхідне термінове оперативне втручання. Сама операція безкоштовна, але для її проведення потрібний електронейростимулятор, який коштує 391 000 грн. Тож всіх жителів Кропивницького ми запрошуємо підтримати героя та допомогти йому знову стати на ноги» - говорить укропівець Михайло Бєжан.


2274Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: