Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Н. Фоміна, начальник відділу взаємодії з роботодавцямиОлександрійського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 21 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/10/21/spivrobitnitstvo-na-korit-ljudjam-vimoga-sogodennja.htm
суспільство, 21 жовтня 2016

Співробітництво на корить людям – вимога сьогодення

Н. Фоміна, начальник відділу взаємодії з роботодавцямиОлександрійського міськрайонного центру зайнятості


Для задоволення кадрових потреб Олександрійський міськрайонний центр зайнятостівивчає, у т.ч. на перспективу, вимоги роботодавців щодо професійно-кваліфікованого рівня претендентів на роботу та, враховуючи особливості конкретного підприємства, надає допомогу в укомплектуванні вільних робочих місць і вакантних посад.


«Сучасні можливості служби зайнятості створюють усі умови для активної участі роботодавців у забезпеченні зайнятості населення. У рамках адресної роботи з кожним роботодавцем використовується широкий спектр послуг. На Олександрійщині за тривалий час співпраці чимало працедавців вже оцінили переваги партнерства в цьому напрямку».


Зазначена взаємодія є активною, зокрема,з КП «Теплокомуненерго». Так, лише з початку цього року за сприяння центру зайнятості укомплектовано 40вакансій, а до кінця жовтня ще 12 осіб з числа безробітних мешканців отримають роботу на даному підприємстві.


Також на замовлення КП «Теплокомуненерго»з урахуванням його специфіки було організовано навчання 5 осіб на курсах цільового призначення за професієюмашиніста (кочегара) котельні.


Крім цього, 23 особи з числа безробітних пройшли стажування безпосередньо на робочих містах (за професіями оператора котельні, оператора хімводоочищення, диспетчера).


Таким чином, в результаті ефективної взаємодії Олександрійського міськрайонного центру зайнятості з роботодавцями, у тому числі з КП «Теплокомуненерго», чимало місцевих мешканців мають роботу.




1854Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: