Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 10 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/10/10/pozhezhna-bezpeka-pid-chas-opaljuvalnogo-sezonu.htm
суспільство, 10 жовтня 2016

Пожежна безпека під час опалювального сезону

У ДСНС України у Кіровоградській області


З початком опалювального періоду, за статистикою, різко збільшується кількість пожеж у житловому секторі. Саме нехтування громадянами правилами пожежної безпеки в осінньо-зимовий період є однією з найпоширеніших причин виникнення займань. 


Щоб нагадати та поновити знання з правил безпечної життєдіяльності у побуті 7 жовтня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями Добровеличківського та Олександрійського районів.




Фахівці рятувальної справи поспілкувались з громадянами про те, як правильно опалювати свої оселі у холодну пору року та впевнились, що вони знають і дотримуються елементарних правил експлуатації обігрівальних приладів. Крім цього, працівники Служби порятунку нагадали, які роботи необхідно виконати перед початком використання обігрівальних приладів усіх типів: електричних, газових та твердопаливних тощо. Адже саме «людський фактор» є найбільш небезпечним чинником при виникненні пожеж. 


Окрім того рятувальники надали співрозмовникам інформаційні листівки, в яких зазначені основні правила пожежної безпеки. Такі листівки стануть в нагоді усім, хто дбає про свою безпеку, адже в них викладені поради фахівців, які можна нагадати у будь-який час.




2153Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: