Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Аліна Пилипишина, Кіровоградська виправна колонія (№6)
Дата: 27 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/27/penitentsiarii-kirovogradskoi-vipravnoi-kolonii-prodovzhujut-aktivnu-spivpratsju-iz-pensiinim-fondom-ta-derzhavnoju-migratsiinoju-sluzhboju.htm
суспільство, 27 травня 2016

Пенітенціарії Кіровоградської виправної колонії продовжують активну співпрацю із Пенсійним фондом та Державною міграційною службою

Аліна Пилипишина, Кіровоградська виправна колонія (№6)


На цьому тижні Заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи Кіровоградської виправної колонії УДПтС України в області (№6) Валерій Видибура  разом із страшним інспектором з питань підготовки до звільнення Аліною Пилипишиною провели робочі зустрічі із представниками Пенсійного фонду України у м.Кіровограді, а саме із заступником начальника управління Пенсійного фонду в м.Кіровограді Лідією Мільченко, Ольгою Калюш та завідуючою Ленінського РС у м.Кіровограді УДМС Ольгою Люненко. 


На порядку денному було винесено питання оформлення пенсії по хворобі засудженому, який переведений із колонії зони АТО та отримання оформлених паспортів.


Оформлення пенсії як по хворобі, так і у зв’язку з досягненням віку для співробітників колонії є одним із пріоритетних завдань. Чимало роботи для цього зроблено, починаючи з оформлення паспорта громадянина України закінчуючи оформленням пенсійного посвідчення. 


Питань з оформлення паспортів у адміністрації колонії та представників Міграційної служби не виникає. Адже ціль у всіх одна  - забезпечити всіх у кого відсутні документи, хоч найголовнішим – паспортом громадянина України та карткою платника податків.


Завдяки рішенню Кіровоградської міської ради № 92 від 23 лютого 2016  року «Про надання у 2016 році пільг щодо сплати державного мита за видачу певних видів документів»  оформлення паспортів для осіб, які відбувають покарання в Кіровоградській ВК (№6) є безкоштовним. Саме тому, з початку року в установі оформлено – 43 паспорти громадянина України.


Активною залишається робота щодо долучення вилучених паспортів. На кожну особу, яка прибуває до установи направляються запити до суддів, для уточнення наявності чи відсутності в кримінальних справах паспортів громадянина України.


Наступного дня начальник установи Вадим Скубілін вручив засудженим паспорта громадянина України та наголосив на тому, що це основний документ, який підтверджує особу  та громадянство України. 



2233Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: