Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 27 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/27/kerivnik-dsns-kirovogradschini-kontroljue-pozhezhno-rjatuvalni-sluzhbi-oblasti.htm
суспільство, 27 травня 2016

Керівник ДСНС Кіровоградщини контролює пожежно-рятувальні служби області


Для функціонування пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини на належному рівні керівництво Управління ДСНС має контролювати стан справ у кожному районі області. 


Саме тому для визначення потреб підлеглого особового складу здійснюються виїзди на місця. Так, 26 травня начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк з робочою поїздкою відвідав Олександрійський та Світловодський міськрайонні відділи – повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.



Ці підрозділи є одними з найбільших в області та практично щодня залучаються до ліквідації надзвичайних подій різного характеру. Зокрема було перевірено стан оперативно-службової діяльності підпорядкованих підрозділів, готовність до виконнання дій за призначенням та умови несення служби у кожній пожежно-рятувальній частині.


У ході перевірки начальник Управління зустрівся та поспілкувався з особовим складом. Під час зустрічі обговорювались здобутки підрозділів та професійні досягнення, піднімались проблемні питання та було визначено завдання на майбутнє. Крім того,  Віталій Миронюк оглянув техніку та оснащення, які є на озброєнні у згаданих підрозділах та переконався, що рятувальники несуть службу в належних умовах та забезпечені необхідним спорядженням. 


У м.Світловодськ Віталій Григорович також побував на території рятувальної станції, розташованої на березі озера Довге, та перевірив роботу водолазно-рятувального відділення водолазно-рятувальної групи аварійно-рятувальної частини АРЗСП У ДСНС в області. 


3257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: