Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)
Дата: 24 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/24/zasudzheni-kirovogradskoi-ustanovi-vikonannja-pokaran-zustrili-den-evropi.htm
суспільство, 24 травня 2016

Засуджені Кіровоградської установи виконання покарань зустріли День Європи

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)


        

Любов до Вітчизни не примушує нас заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більше ми любимо Вітчизну, тим більше намагаємось збагатити її та примножити надбання минулих поколінь. Тож, для того, щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів.

        

21 травня засуджені відділення господарського обслуговування Кіровоградської установи виконання покарань (№14) зустріли День Європи, який щороку відзначають у третю суботу травня. Основою для появи цього свята стало підписання 9 травня 1950 року Декларації Шумана, що стало фундаментом створення глобальної структури, яка пізніше втілилася в Європейському Союзі. 

       

Саме ж свято на Україні було задумано як день, коли жителі країни повинні відзначати день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту.

        

Під керівництвом заступника начальника Кіровоградської УВП (№14) з соціально-виховної та психологічної роботи Андрія Стеценко, засуджені провели годину спілкування, в ході якої ознайомились з європейськими цінностями та традиціями, європейським культурним надбанням, а також мали змогу висловити власні судження щодо місця України в Європейському суспільстві. 

       



Крім того, напередодні Дня Європейських парків, який вже більше десяти років Європа відзначає 24 травня, засуджені відділення господарського обслуговування виявили бажання не лише збагатитись культурно та духовно, а й зробити свій невеличкий внесок у перебіг свята на прикладі свого бережливого ставлення до природи та навколишнього середовища. Згуртовано та завзято вони взялись за прибирання території установи, поступово радіючи плодам своєї кропіткої праці, адже бережливе ставлення до природи, її зеленої краси та підтримання чистоти є своєрідним вираженням турботи в інтересах нинішнього та майбутнього поколінь. 

      

Самі засуджені проведеним днем залишились задоволені, ушанувавши не лише спільні з Європою цінності та історію, а, що найголовніше, спільне майбутнє, яке, запевнили учасники свята, камінчик за камінчиком, будується за допомогою спільних зусиль кожної людини не тільки задля благополуччя та процвітання однієї країни, а й всього світу вцілому.



1813Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: