Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 24 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/24/rjatuvalniki-pratsivniki-politsii-ta-organiv-mistsevogo-samovrjaduvannja-prodovzhujut-reidovi-perevirki-u-lisovih-masivah.htm
суспільство, 24 травня 2016

Рятувальники, працівники поліції та органів місцевого самоврядування продовжують рейдові перевірки у лісових масивах

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Впродовж травня на території лісових масивів Кіровоградської області тривають рейдові перевірки щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки. Основним завданням рятувальників, працівників поліції та місцевої влади під час таких заходів є не лише виявити порушників, а й провести роз’яснювальну роботу з громадянами. 23 травня рейдова перевірка відбулася у м.Олександрії. 


Рятувальники нагадали, що розкладати багаття дозволяється лише у спеціально відведених рекреаційних зонах. Залишаючи місце відпочинку, необхідно загасити тліюче вогнище водою та переконатися, що воно повністю згасло. Працівники поліції та органів місцевого самоврядування нагадали, що випалювання рослинності тягне за собою кримінальну та адміністративну відповідальність, оскільки такі дії можуть призвести до значних збитків, пошкодження лісових масивів та майна.  


Поспілкувалися працівники У ДСНС і з маленькими мешканками Олександрії, яким нагадали про бережливе ставлення до навколишнього середовища та пояснили до чого можуть призвести пустощі з вогнем. Для закріплення знань організатори рейду надали співрозмовникам застережні листівки та порадили завжди бути обережними з вогнем. 



1971Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: