Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 20 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/20/vidbuvsja-dvodennii-trening-dlja-treneriv-sub-ektiv-natsionalnogo-mehanizmu-vzaemodii-v-kirovogradskii-oblasti.htm
суспільство, 20 травня 2016

Відбувся дводенний тренінг для тренерів - суб’єктів Національного механізму взаємодії в Кіровоградській області


Обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва (ОЖІС) 11-12 травня 2016 року провела дводенний тренінг для суб’єктів Національного механізму взаємодії, що працюватимуть у сфері попередження та протидії торгівлі людьми у Кіровоградській області. 


Керівник проекту «Поширення національного механізму взаємодії (НМВ) суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні»Олена Гаращенко коротко представила підсумки року роботи проекту.



Участь у тренінгу взяли державні службовці відповідних структур, що працюють у сфері попередження та протидії торгівлі людьми, обласного та районного рівнів: Кіровограда, Бобринецького, Олександрійського, Світловодського, Новоукраїнського та інших районів. Тренінг провелиТетяна Федорова  і Валентин Боровиков. Учасники дуже активні й уважно виконували усі завдання.

 


Мета досягнута: тренери ОЖІС підготували гідну команду тренерів, яка буде спроможна проводити навчання суб'єктів взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми.


Інформацію надано в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні «Поширення національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», який впроваджується за фінансової підтримки уряду Канади




2399Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Оксана Кононенко20 травень 2016 18:33
0
Велике спасибі організаторам тренінгу. Кваліфіковані тренери, нова корисна інформація, дружня атмосфера, чудове місце проведення - такі враження залишив по собі цей захід.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: