Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 20 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/20/u-kompaniivtsi-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pro-neobhidnist-dotrimuvatisja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
суспільство, 20 травня 2016

У Компаніївці рятувальники нагадали громадянам про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


19 травня працівники пожежно-рятувальної служби та обласної організації добровільного пожежного товариства перевірили, чи знайомі з правилами пожежної безпеки жителі смт Компаніївки та чи дотримуються їх у своєму повсякденному житті. 



Це питання, незалежно від пори року, завжди залишається актуальним. Учасники перевірки, спілкуючись із мешканцями райцентру, розповіли про ситуацію з пожежами та іншими надзвичайними подіями, які виникали в районі з початку поточного року, та про їх негативні наслідки. 



Наголосили на тому, що найбільше викликів до Служби порятунку «101» надходить саме з житлового сектору і найчастіше повідомляють про пожежі, причинами яких є недотримання правил пожежної і техногенної безпеки або ж незнання цих правил. 



Під час роз’яснювальної роботи рятувальники вкотре застерегли громадян від використання несправної побутової електротехніки та газових приладів, спалювання сміття біля житлових будинків й господарчих споруд, сінників та дерев’яних парканів, а також дали поради, до яких служб необхідно звертатися, якщо трапилась надзвичайна подія.



На завершення розмови кожному жителю було вручено листівку з правилами безпечної життєдіяльності.












 













 











2017Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: