Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Андрій Абраменко, Управління ДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 20 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/20/na-bazi-kirovogradskoi-vipravnoi-kolonii-provedeno-navchalni-zbori.htm
суспільство, 20 травня 2016

На базі Кіровоградської виправної колонії проведено навчальні збори

Андрій Абраменко, Управління ДПтС України в Кіровоградській області


18 квітня на виконання плану роботи ВОРНБ управління ДПтС України в області на другий квартал 2016 року на базі Кіровоградської виправної колонії № 6 були проведені навчальні збори з начальниками варти, їх помічниками, чатовими КПП та чатовими пульта ТЗО підпорядкованих підрозділів. 


Відкриття навчальних зборів на учбово-навчальному містечку провів перший заступник начальника управління в Кіровоградські області полковник внутрішньої служби Володимир Воробйов, який висвітлив стан справ в діяльності відділів охорони установ, а також ціль та мету даного заходу. 


Начальник ВОРНБ управління полковник внутрішньо служби Олександр Бичев довів до присутніх детальний аналіз службової діяльності охорони та основні показники за 2016 рік, крім цього було наголошено на всіх надзвичайних подіях (втеча з під варти), які були допущені в 2015 році в установах ДПтС України.  


Начальник охорони Кіровоградської ВК (№ 6) підполковник внутрішньої служби Сергій Шпильовий провів практичне заняття щодо порядку підготовки чергової варти та її допуск до несення служби. Крім цього, було відпрацьовано заняття з використанням службової собаки при затриманні засудженого, на тему « Дії особового складу варти при втечі засудженого з подоланням технічних засобів охорони» та «Порядок догляду автотранспорту на КПП».  


При підведенні підсумків навчальних зборів першим заступником начальника управляння Володимиром Андрійовичем було наголошено персоналу охорони в області на неухильність виконання своїх функціональних обов’язків та не допущення надзвичайних подій. 



2367Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

jams micheal29 червня 2016 00:01
0
Чи були ви шукаєте законним кредитором кредиту? Ви серйозно потребують термінової кредиту, з 2% річних для отримання додаткової інформації зв'яжіться з нами по електронній пошті: [email protected]
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: