Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)
Дата: 19 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/19/v-kirovogradskii-ustanovi-vikonannja-pokaran-vidbuvsja-rozpodil-ta-napravlennja-zasudzhenih-do-mists-pozbavlennja-voli.htm
суспільство, 19 травня 2016

В Кіровоградській установі виконання покарань відбувся розподіл та направлення засуджених до місць позбавлення волі

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)


Розподіл та направлення для відбування покарання осіб, засуджених до позбавлення волі здійснюється комісіями з питань розподілу, направлення, переведення для відбування покарання осіб, засуджених до позбавлення волі, що утворюються в територіальних управліннях ДПтС України.


17 травня 2016 року на базі Кіровоградської установи виконання покарань (№14) проведено регіональну комісію з питань розподілу та направлення для відбування покарання осіб, засуджених до позбавлення волі.  

         

Комісію очолив Голова – перший заступник начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області Володимир Воробйов за участю заступника начальника управління Наталії Рогожко та начальника Кіровоградської УВП (№14) Ігоря Калашникова.


Підставою для визначення колонії з необхідним рівнем безпеки, де засуджений буде відбувати покарання є вирок суду та матеріали, які характеризують засудженого.


Про прийняття регіональною комісією рішення щодо визначеного рівня безпеки виправної колонії  кожному засудженому було оголошено під розпис на витязі з протоколу її засідання, який долучається до матеріалів особової справи засудженого.



2110Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: