Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 18 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/18/miskii-golova-novoukrainki-zahischae-chest-derzhavi-na-evro-2016-sered-meriv.htm
суспільство, 18 травня 2016

Міський голова Новоукраїнки захищає честь держави на Євро 2016 серед мерів


На своїй персональній сторінці у соціальній мережі фейсбук міський голова Новоукраїнки, який є капітан збірної України з футболу серед мерів - Олександр Корінний зокрема написав: «Маю 5 днів активної відпустки: наразі у Чехії відстоюємо честь України на чемпіонаті Європи серед мерів-2016. Українські мери віддаються на всі 100 %: в матчі першого туру ми здолали Хорватію з рахунком 7:1, вдало зігравши на контратаках. Сьогодні ще гра проти Південного Тиролю. Україна - вперед!!!»





 Згодом з’явилося ще одне повідомлення, в якому мова йде про перемогу над командою Південного Тіролю: «Продовжуємо захищати честь держави на Євро-2016 серед мерів: у другому турі перемогли Південний Тіроль з таким же рахунком 7:1. І хоч ми вже вийшли з групи, та завтра матимемо 2. надважливі матчі: з господарями турніру, які є діючими чемпіонами Європи, та гру 1/4 фіналу.


Як капітан збірної України, хочу подякувати виробнику спортивного обладнання - фірмі "Інтер-Атлетика" за те, що фінансово підтримали нашу поїздку, бо ми заявилися на турнір в останній день! 





 Завдяки "Інтер-Атлетиці" Україна є єдиним представником із пострадянського простору на цьому престижному форумі!


 Крім матчів, ми маємо щодня зустрічі з мерами з 10 (!) країн: спілкуємося, вивчаємо досвід, шукаємо партнерів для налагодження стосунків у різних галузях. Ми стаємо ближчими до Європи! Дякую всім, хто за нас вболіває!»









2584Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: