Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Валентина Бліндул, Новоукраїнський РВ КВІ УДпТС України в Кіровоградській області
Дата: 18 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/18/-pidlitkovii-suitsid-prichini-ta-naslidki-.htm
суспільство, 18 травня 2016

«Підлітковий суїцид: причини та наслідки»

Валентина Бліндул, Новоукраїнський РВ КВІ УДпТС України в Кіровоградській області


     

Днями фахівцем Новоукраїнського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції Валентиною Бліндул проведено правоосвітню годину з  батьками ЗОШ №4 м. Новоукраїнки на тему: «Підлітковий суїцид: причини та наслідки».

   

Метою проведення даного заходу, передусім, є надання профілактичної допомоги батькам з проблеми підліткового суїциду, а також розширити знання батьків про причини, ознаки та характер підліткового суїциду. Надати можливість задуматися і оцінити взаємовідносини зі своєю дитиною.

  

Самогубство - жорстка реальність сьогодення.

 

Україна, як і більшість інших країн, потерпає через приховану всесвітню епідемію самогубств, що відбирає життя сотень і тисяч людей усіх вікових категорій та прошарків суспільства.

   

Факт суїциду — це завжди жахлива подія для суспільства. Але що може бути трагічнішим за добровільну смерть молодої людини, перед якою, здавалося б лежало життя, повне надій і сподівань?

  

Кількість випадків самогубств серед підлітків у всьому світі зростає.

   

Профілактика краща за лікування, тому батькам не завадило б замислитись про те, як їхній спосіб життя та цінності відбиваються на поглядах і поведінці дітей. Не слід забувати, що провідною потребою дитини у підлітковому періоді є потреба у тому, щоб її вислухали. Коли дитина знаходить удома любов і турботу, це дає їй душевний спокій, що найкраще вбереже її від згубних дій.



2312Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: