Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Ірина Бірко, Олександрійський МРВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 17 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/17/oleksandriiski-zasudzheni-vidznachili-mizhnarodnii-den-sim-i.htm
суспільство, 17 травня 2016

Олександрійські засуджені відзначили Міжнародний день сім’ї

Ірина Бірко, Олександрійський МРВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області


Сьогодні для засуджених, які перебувають на обліку Олександрійського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції, на базі міської центральної бібліотеки імені О.С. Пушкіна з нагоди Міжнародного дня сім’ї був проведений захід на тему «В сім’ї без насильства».


Проблема сімейного насильства надзвичайно важлива передусім тому, що сім'я є основою суспільства. Насильство й жорстокість у сім'ї не лише руйнують гармонію і злагоду в ній, а й виступають однією з передумов злочинності в суспільстві загалом. Тож захід проводився з метою запобігання насильства в сім'ї, виховання поваги до думки іншої людини, права приймати своє рішення.


Сім'я, в якій процвітає насильство, потребує допомоги фахівця, і добре, коли таким спеціалістом ще може бути психолог. Тому в ході заходу присутні могли отримати консультацію сімейного психолога Олександрійського МЦ СССДМ Вадима Немова. Засуджених закликали жити в мирі і злагоді, цінувати  і поважати своїх рідних і близьких, зберігати сімейні цінності.


Адже, сім’я – це найбільша цінність для будь-якої людини,тому що саме з неї починається життя. Вона є джерелом любові, доброти, солідарності та поваги. Від рівня культури та благополуччя сім’ї залежить культура та майбутнє нації.




2191Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: